با فیلم سینمایی چه چیزی نادرست
تیتراژ این فیلم را رضا یزدانی با ترانهای به نام متروپل خوانندگی کرد. متروپل فیلمی به کارگردانی و تهیهکنندگی مسعود کیمیایی و نویسندگی مسعود کیمیایی و عبدالرضا منجزی ساختهٔ سال ۱۳۹۲ است. گیلانه فیلم سینمایی مشترک رخشان بنیاعتماد و محسن عبدالوهاب محصول سال ۱۳۸۳ است. فهرست فیلمهای این بخش برای دوره ۲۰۲۵ درحالی اعلام شد که فیلم «روحت را در دستت بگذار و قدم بزن» ساخته سپیده فارسی و محصول مشترک ایران، فلسطین و فرانسه نیز در این بخش پذیرفته شده است. دفتر امنیت عمومی در تورپان در اکتبر ۲۰۱۹ به فهرست نهادهای اداره صنعت و امنیت اضافه گردید. مجموعهای از گفتاوردهای مربوط به گیلانه (فیلم) در ویکیگفتاورد موجود است. مجموعهای از گفتاوردهای مربوط به آلیس در سرزمین عجایب (فیلم ۲۰۱۰) در ویکیگفتاورد موجود است. در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ باواریا فیلم موجود است. ↑ «درخشش «پسر» در جشنواره فیلم لیستا». این فیلم کاندیدای سه سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر شد که برنده سیمرغ بهترین چهره پردازی و جایزه ویژه هیئت داوران شد، همچنین فاطمه معتمدآریا نامزدی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را از آن خود کرد. نکتهای که ظاهراً نقطه تمایز «متروپل» با فیلمهای قبلی سازندهاش شده پررنگ شدن نقش زن در این فیلم است.
با انتشار مجدد نسخه ۳ بعدی، دو فیلم به نقطه عطف جدیدی دست یافتند: جنگ ستارگان قسمت اول: تهدید شبح به فروش ۱٫۰۲۷ میلیارد دلاری و تایتانیک به فروش ۲ میلیارد دلاری دست یافتند. نویسنده این کمیک که یکی از طرافداران پر و پا قرص دیسی کامیکس بودند ، و چند کمیک دیگر از بتمن نوشته بودند ، در ژوئن سال ۲۰۱۸ این کمیک را بازنویسی و با تغیرات چشم گیری انتشار کرد . یکی از این افراد چند سال است که نمیتواند فیلمنامهای را که دارد، بسازد. به همین دلیل است که درگیری نهایی فیلم هم پشت شیشههای مات و خارج از سینما اتفاق میافتد. جهانی پر از ایدههای خاص که هم با ناخودآگاه آدمی در ارتباط است و هم با تکنولوژیهای سینمایی. مرد چاق در مسابقه شرکت میکند اما در اواسط مسابقه تفنگ به دست میگیرد و به همه شلیک میکند. مادر که ناچار از شیطنتهای دخترش او را چند روزی در خانه تنها میگذارد، برای مشغول نگه داشتن او یک جفت چکمه قرمز میخرد اما یکی از چکمههای دختر بچه در اتوبوس گم میشود و مادر لنگه دیگر چکمه را دور میاندازد.
در این فیلم بازیگرانی همچون سوفی مارسو، مونیکا بلوچی، آندریا دی استفانو، تیری نوویک، بریژیت کتیون، دیدیه فلامان و آگوستو زوکی ایفای نقش کردهاند. به گذشته نگاه نکن (به انگلیسی: Don't Look Back) و (به فرانسوی: Ne te retourne pas) فیلمی محصول سال ۲۰۰۹ و به کارگردانی ماریانا دی ون است. ↑ (مخاطب ۴،۴۲۳،۵۳۸ سال ۱۳۷۰ افزوده شد)؛ "سالنامه آماری سینمای ایران سال ۱۳۷۰" (PDF). ↑ فتحی و خاموشی، سالنامه آماری سال ۱۳۷۷، ۲۰؛ فتحی و خاموشی، سالنامه آماری سال ۱۳۷۸، ۷ (فروش ۵۲٬۴۹۵٬۷۱۰ تومانی سال ۱۳۷۸، به رکورد فیلم افزوده شد.)؛ فتحی و خاموشی، سالنامه آماری سال ۱۳۷۹، ۱۳ (فروش ۹۰۱٬۹۰۰ تومانی سال ۱۳۷۹، به رکورد فیلم افزوده شد.). شهر آشوب فیلمی به کارگردانی مهدی ژورک مشهور به فریدون ژورک و نویسندگی حبیبالله کسمایی محصول سال ۱۳۴۸ خورشیدی است. نویسندگی این فیلم بر عهدهٔ ترنس وینتر بوده که فیلمنامهاش را بر پایهٔ کتاب شرح حال ۲۰۰۷ به همین نام از جردن بلفورت نوشتهاست. لحظههایی که کیمیایی در درست درآوردن آنها استاد است. این صفحه آخرینبار در ۲۷ اوت ۲۰۲۲ ساعت ۱۶:۱۰ ویرایش شده است.
این صفحه آخرینبار در ۱ دسامبر ۲۰۲۳ ساعت ۱۸:۰۳ ویرایش شده است. یک فیلم درام و کمدی آمریکایی است که در سال 1955 منتشر شد. این شرکت در سال ۱۹۱۹ میلادی تأسیس شده و تولیدکننده ۱۷۰ فیلم و توزیعکننده ۲۳۲ فیلم بوده است. این پناه بردن به سینما هم کاملاً کیمیاییوار و در جهان آثار این فیلمساز پذیرفتنی است. فیلم ازدواج به سبک ایرانی اثری دلنشین است که هم شما را میخنداند و هم سرگرم میکند. موسیقیای که تمهای آشنای وسترنهای کلاسیک در آن به گوش میرسد تا خاطره سینمای اصیل گذشته کاملتر و واضحتر شود. موسیقی فیلم که کوششی بر هماهنگسازی موسیقی با مفاهیم تصاویر متحرک است عمدتاً از طریق توسعه قواعد موسیقی کلاسیک سده نوزده و تلفیق آن با شیوههای مدرن نگارش موسیقی در سده بیستم انجام گرفتهاست. س پیروزی از طریق قدرت هوا ۱۷ ژوئیه ۱۹۴۳ فیلم مستند، با استفاده گسترده از انیمیشن. دریافتشده در ۴ ژوئیه ۲۰۱۲. جدای از این کیمیایی در گفتارنویسی نیز در عین برخورداری از لحن دلپذیر آثار گذشتهاش، این بار روانتر و سادهتر از فیلمهای قبلیاش دیالوگ نوشته. فیلمی که در آن فیلمساز به علایق و دلمشغولیهای پرداخته که جانمایه تمام آثار قبلیاش را نیز تشکیل میدهد. صخرههای سفید دووِر (انگلیسی: The White Cliffs of Dover) فیلمی در ژانر رمانتیک و درام به کارگردانی کلارنس براون است که در سال ۱۹۴۴ منتشر شد.